Με τον κόσμο για το τρίποντο - Η ΑΕΚ σήμερα (17:00 LIVE Streaming) με ΑΟ Θήρας

Εικόνες από το Μαρκόπουλο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τον ΑΟ Θήρας στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο τη νίκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τον ΑΟ Θήρας στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας για την 24η αγωνιστική της Volleyleague με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Η «Ένωση» στοχεύει μόνο στο τρίποντο προκειμένου να εξαντλήσει στις τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας όλες τις πιθανότητες για την είσοδο της στην 4άδα. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να το επιβεβαιώσει σήμερα απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως ο ΑΟ Θήρας. Να σημειώσουμε πως τα δύο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια που ακολουθούν είναι απέναντι σε Αμαζόνες και Ολυμπιακό. Αγωνιστικά η ομάδα προπονήθηκε χθες κανονικά με τον προπονητή να έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα με ΑΟ Θήρας

Η ΑΕΚ περιμένει σήμερα και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της που πάντα δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην ομάδα για τη νίκη. Η Ερασιτεχνική ενημέρωσε με ανακοίνωση της για την διάθεση των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα αναφέροντας: «Η ΑΕΚ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια, για το παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΑΟ Θήρας, σήμερα στις 17:00. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα στην είσοδο, καθώς και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του βόλεϊ ή VIP all sports ή All in one (όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής). Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους τρεις τελευταίους μήνες. Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test) ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Επίσης, καθίσταται υποχρεωτικό να φοράνε όλοι τη μάσκα τους, σε όλους τους χώρους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X