Σούπερ προσφορά* για την τελευταία αγωνιστική της Super League

Σούπερ προσφορά* για την τελευταία αγωνιστική της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τελευταία αγωνιστική της Super League την Κυριακή (όλα τα ματς στις 19:00) αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Καθώς θα καθορίσει την τελική βαθμολογία εν όψει των playoffs και των play out. Ξέχωρα από τα σενάρια, τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες στο πέσιμο της καρό σημαίας.

«Σίγουρος» ο Άρης, για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι φυσικά αυτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι «κίτρινοι» πήραν πίσω τους έξι βαθμούς, μετά την απόφαση του CAS και ψάχνουν ακόμη καλύτερο πλασάρισμα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν είναι αδιάφορος. Θέλει να διατηρήσει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ και φυσικά να παραμείνει αήττητος. Η ισοπαλία δείχνει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες σύμφωνα με τους «μπουκ» και προσφέρεται στο 2.85!

Φαβορί ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Με την πλάτη στον τοίχο από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, είναι εδώ και μεγάλο διάστημα η ΑΕΚ. Η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στη διάρκεια της εβδομάδας ήταν ένα από αυτά. Τώρα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει μόλις ένα βαθμό απόσταση από τον Άρη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους», η οποία κοστολογείται στο 1.71!

Δύσκολη αποστολή θα έχει στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός. Ο Ατρόμητος έχει τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, με τον Κουλούρη να βρίσκει συνεχώς δίχτυα. Αυτό έκανε και κόντρα στον Βόλο, στη διάρκεια της εβδομάδας και οι Περιστεριώτες νίκησαν 2-1. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν έφεση στο σκοράρισμα το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό στο σετ αποδόσεων το goal/goal έχει τον πρώτο λόγο στο 1.95!

Με το μυαλό στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, κανένα περιθώριο ΠΑΣ και ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και πάλι αήττητος από το ΟΑΚΑ (1-1) στον εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτή όμως ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που είδε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό να ανεβαίνει στους 15 βαθμούς.

Το παιχνίδι στη Λαμία είναι δύσκολο, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι προχώρησαν και σε αλλαγή προπονητή. Στη θέση του Γρηγορίου που παραιτήθηκε ανέλαβε ο Τζιανλούκα Φέστα, που αποχώρησε από τον Απόλλωνα. Η εικόνα των δύο ομάδων τελευταία προμηνύει ότι το παιχνίδι θα έχει λίγα γκολ και το Under 2,5 γκολ κινείται στο 1.71!

Ο Βόλος μπορεί να μην έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά αυτό δεν ισχύει για τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν οπωσδήποτε νίκη και την ίδια ώρα να χάσει βαθμούς ο Αστέρας στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Υπό αυτή τη συνθήκη θα πάρουν αυτοί την 6η θέση, χωρίς να περιμένουν την έφεση λόγω της αφαίρεσης των πέντε βαθμών.

Ακόμη πιο δύσκολη αποστολή για να μπει στην εξάδα έχει ο ΟΦΗ, ο οποίος δεν εξαρτάται μόνο από το δικό του αποτέλεσμα. Υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλει μόνο, ενώ την ίδια να χάσουν βαθμούς, οι ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας. Με δεδομένο ότι οι Κρητικοί θέλουν μόνο νίκη, μπορούν να πάρουν το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.

Τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο ΟΦΗ προσφέρονται σε τιμές φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες. Ο πρώτος στο 1.88, ο δεύτερος στο 1.46.

Για όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής υπάρχουν 500+ προσφερόμενες αγορές, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά), 0% γκανιότα* και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X