«Γεύση» κανονικότητας από σήμερα - Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους

«Γεύση» κανονικότητας από σήμερα - Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απόφαση της επιτροπής των ειδικών καταργείται από σήμερα η χρήση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. Στο τραπέζι η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Χωρίς μάσκες γίνεται η κυκλοφορία στους εξωτερικούς χώρους από σήμερα Σάββατο, με την απόφαση των ειδικών που ήρθε κι εφαρμόστηκε πριν την Καθαρά Δευτέρα να δείχνει ότι στήνεται σταδιακά ο οδικός χάρτης που θα μας οδηγήσει σε ένα ασφαλές Πάσχα.

Με την εμβολιαστική κάλυψη να έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, οι επόμενοι μήνες θα μας φέρουν σιγά – σιγά πίσω τον κανονικό τρόπο ζωής μας.

Μέσα στον μήνα που διανύουμε θα αρθούν και άλλα μέτρα που έχουν μείνει και η αρχή του καλοκαιριού θα βρει τουλάχιστον τους εμβολιασμένους να απολαμβάνουν σχεδόν όλες τις ελευθερίες που έχουμε στερηθεί εδώ και 2 χρόνια.

Έτσι, μέσα στον Απρίλιο θα αλλάξει η πολιτική των τεστ και όπως έχει ήδη γράψει το Νewsbeast θα καταγράφονται μόνο τα συμπτωματικά περιστατικά. Επίσης, στο τραπέζι είναι και η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Ωστόσο, αυτό θα είναι όπως και οι μάσκες στους εσωτερικούς χώρους από τα τελευταία μέτρα που θα αρθούν.

Οι ανεμβολίαστοι πάντως θα συνεχίσουν να ζουν με περιορισμούς, ενώ κάθε βήμα θα σχεδιάζεται προσεκτικά γιατί το φθινόπωρο συνήθως μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις.


Το μήνυμα Μητσοτάκη για τις μάσκες στα σχολεία

Ανοιχτό «παράθυρο» για αφαίρεση των μασκών και στις σχολικές τάξεις άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Σύρο.

«Από αύριο (σ.σ. σήμερα Σάββατο 5/3) δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκα σε εξωτερικό χώρο. Και πιστεύω ότι και σύντομα θα απαλλαγούμε από τις μάσκες εντός της τάξης γιατί ξέρω ότι ήταν μεγάλος μπελάς και δύσκολο για εσάς και μπράβο σας που τα καταφέρατε να είστε τόσο πειθαρχημένοι, αλλά νομίζω ότι τελειώνει πια η πανδημία και θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X