ΑΕΚ: Στα 15 εκατ. ευρώ κοστολογεί τον Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Στα 15 εκατ. ευρώ κοστολογεί τον Λιβάι Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία αρέσει και η ΑΕΚ ζητά 15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Λιβάι Γκαρσία είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αρέσουν σε πολλές ομάδες του εξωτερικού και οι «κιτρινόμαυροι» θα έλεγαν «ναι» σε πώληση του, αν ερχόταν μια πρόταση κοντά σε 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο εκρηκτικός εξτρέμ βρίσκεται στα ραντάρ της Μπενφίκα, αλλά και αρκετών ακόμα ομάδων του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την «Ώρα», οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωρίζουν ότι ο Λιβάι αρέσει στους συγκεκριμένους συλλόγους και φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν ότι η «Ένωση» θα ήταν ικανοποιημένη με ένα deal που θα έφτανε κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.


Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη ομάδα του Γκαρσία, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, θα πάρει – με βάση την συμφωνία της μεταγραφής – το 40% του ποσού σε ενδεχόμενη πώληση του παίκτη από την ΑΕΚ, κάτι που… αυτόματα ανεβάζει και τις απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων» στο οικονομικό κομμάτι.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η αξία του Λιβάι στο Transfermarkt βρίσκεται αυτή την στιγμή στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X