Μπαρτσελόνα: Σε κίνδυνο το deal με το Spotify λόγω απρόσμενης... στροφής από τους Σουηδούς!

Μπαρτσελόνα: Σε κίνδυνο το deal με το Spotify λόγω απρόσμενης... στροφής από τους Σουηδούς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διαφαινόμενο deal της Μπαρτσελόνα με την Spotify για την χορηγία στη φανέλα και στο όνομα του «Καμπ Νόου» τελικά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο! Παρά το γεγονός πως πριν από μερικό διάστημα η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών έμοιαζε βέβαιη, δημοσίευμα της «Sport» κάνει λόγο για διαφορές που έχουν θέσει σε κίνδυνο τη συμφωνία.

Όπως αποκαλύπτει το σχετικό ρεπορτάζ, η Spotify έχει επανέλθει τις τελευταίες μέρες με νέα αιτήματα, τα οποία αφορούν μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου και συγχρόνως μικρότερη οικονομική συνεισφορά! Όπερ σημαίνει πως η αρχική πρόταση περί 280 εκατομμύριων ευρώ σε βάθος τριετίας πολύ πιθανόν να έχει περάσει πια σε παρελθοντικό χρόνο, μιας και οι Σουηδοί αποφάσισαν να αλλάξουν τους όρους του deal.

Από την πλευρά τους, οι Μπλαουγκράνα επιμένουν πως ο κολοσσός στο χώρο της μουσικής και του streaming θα πρέπει να σεβαστεί την καταρχήν συμφωνία, με την Spotify όμως για την ώρα να φαίνεται απρόθυμη να υποχωρήσει στα νέα της αιτήματα. Παρόλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν καταρρεύσει και συνεχίζονται με την ελπίδα πως θα βρεθεί η χρυσή τομή που θα ξεμπλοκάρει την υπόθεση και θα επιτρέψει την έναρξη της συνεργασίας.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X