Βρες την πρωτεύουσα των χωρών του ΝΑΤΟ: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που χάνουν και πρέσβεις;

ΝΑΤΟ: Αναμένει επίθεση ευρείας κλίμακας στην Ουκρανία από τη Ρωσία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι άλλα κουίζ menshouse, σε παρακαλούμε» και δώσ’ του «Θέλουμε να κάνουμε καινούργια τεστ», όπως επίσης και «Μην σταματάτε ποτέ να φτιάχνετε νέα παιχνίδια», μέχρι και «Με θυμάσαι ρε π@#στη; Πού είναι τα κουίζ που μου έταξες;» και άλλα ωραία, πάντα σε φιλικό και δημιουργικό πλαίσιο.

Τα τεστάκια και τα μικρά κουίζ έχουν την… πέρασή τους σε τούτη την ιντερνετική γωνιά, κι αφού τα ζητάτε μετά μανίας δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να σας λέμε «όχι». ΝΑΙ, λοιπόν.

Κι επειδή έχετε μία ιδιαίτερη αδυναμία στην γεωγραφία, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα σχετικά «επίκαιρο» τεστάκι, δεδομένου του ότι τα πάντα περιστρέφονται εσχάτως γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Χώρες του ΝΑΤΟ, λοιπόν. Το ‘χετε; Θα βρείτε σε μόλις 3 λεπτά τις πρωτεύουσες 10 χωρών του North Atlantic Treaty Organization‎ (ναι, αυτό σημαίνει το ακρωνύμιο), διαλύονταςν τον συναγωνισμό;

Βρείτε εδώ την πρωτεύουσα των χωρών του ΝΑΤΟ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X