Κόντε: «Αυτή είναι η ιστορία της Τότεναμ τα τελευταία 20 χρόνια»

Θέλει το «μπαμ» ο Κόντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η άφιξη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία δεν έχει καταφέρει να διώξει μια και καλή τα μαύρα σύννεφα από το Λονδίνο, μιας και η Τότεναμ εξακολουθεί να παρουσιάζει μια ασταθή απόδοση εντός των αγγλικών συνόρων.

Τελευταίο χτύπημα μάλιστα για τους Spurs ήταν ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του FA Cup στα χέρια της Μίντλεσμπρο, η οποία επικράτησε 1-0 στην παράταση και πέταξε εκτός διοργάνωσης το σύνολο του Κόντε.

Λίγες μόλις μέρες μετά την ήττα κόντρα στην «Μπόρο», ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζουν οι Spurs, ενώ στηλίτευσε και το αδιέξοδο που έχει βρεθεί το λονδρέζικο κλαμπ τα τελευταία 20 χρόνια!

«Αυτή είναι η ιστορία της Τότεναμ. Πολλά σκαμπανεβάσματα. Για να είσαι ανταγωνιστικός και να προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι και να προσπαθήσεις να παλέψεις για κάτι σημαντικό και να γίνεις μια δυνατή ομάδα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι σταθερός και να αποφύγεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα.

Το να γίνει αυτό και να αλλάξει αυτού του είδος η κατάσταση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι απλό. Βραχυπρόθεσμα είναι αδύνατο να γίνει αυτό. Όχι μόνο από μένα, αλλά και από κάθε προπονητή που θα έρθει εδώ για να αλλάξει την κατάσταση. Αυτή είναι η ιστορία του συλλόγου τα τελευταία 20 χρόνια» ήταν τα λόγια του.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X