Μυλωνάς: «Σοβαροί και με Αερωπό, θέλουμε το αήττητο στην Ελλάδα»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Αερωπό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Χαλκίδα, η ΑΕΚ επιστρέφει στην δράση του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» το Σάββατο (05/03, 13:00) κοντράρεται με τον Αερωπό Έδεσσας στο «Γ. Κασιμάτης» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Handball Premier, πριν τη κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Πέλιστερ. Οι «κιτρινόμαυροι» που τη προηγούμενη εβδομάδα, όσον αφορά το πρωτάθλημα, νίκησαν τον ΠΑΟΚ, φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Ουγκάλντε, Ζαρίκο, Μυλωνά, Νικολαΐδη, Καλόμοιρο, Μόγια, Δικαιούλια, Κοτσιώνη, Ηλιόπουλο, Αραμπατζή, Τζηρά, Πλάθα, Παπαδιονυσίου, Σέβελεφ, Άντζελιτς, Μπουκοβίνα.

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο στην Ελλάδα και να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης των playoffs. Οφείλουμε  να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς ο Αερωπός Έδεσσας είναι μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα».

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, ΑΕΚ και Αερωπός έχουν τεθεί αντιμέτωποι 27 φορές στο Πρωτάθλημα, με την «Ένωση» να μετρά 22 νίκες και την ομάδα της Έδεσσας 5. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 809 (411 εντός έδρας), ενώ ο Αερωπός 628 (297 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 96 τέρματα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X