Μπαρτσελόνα: «Κλείνει» τον επόμενο Πέδρι!

Μπαρτσελόνα: «Κλείνει» τον επόμενο Πέδρι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταγραφή με την σφραγίδα Τσάβι για την Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του νέου παιδιού – θαύματος του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού Πάμπλο Τόρε, ο οποίος φέτος είναι εκπληκτικός με την φανέλα της Σανταντέρ (6 γκολ σε 21 παιχνίδια) και θεωρείται το επόμενο παιδί – θαύμα του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Παρότι για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό ενδιαφέρθηκαν έντονα Ρεάλ Μαδρίτης και Ρεάλ Σοσιεδάδ, εκείνος επέλεξε τους Καταλανούς, εξαιτίας του Τσάβι, αλλά και της στήριξης που δείχνει σε νεαρούς παίκτες (Γκάβι, Πέδρι, Νίκο, Αμπντέ) που δείχνουν τρομακτική πρόοδο με αυτόν στο τιμόνι.

Παρότι ο Τόρε έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 10 εκατομμύρια ευρώ, οι Καταλανοί αναμένονται να τον «κλείσουν» με λιγότερα, ποντάροντας στην σφοδρή επιθυμία του παίκτη, να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, χωρίς να είναι ακόμα ξεκάθαρο αν την νέα σεζόν θα προορίζεται για την Μπαρτσελόνα Β’ ή αν θα παραμείνει ακόμα ένα χρόνο στην Σανταντέρ με την μορφή δανεισμού.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X