Παύση πληρωμών στα Τρίκαλα

Παύση πληρωμών στα Τρίκαλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παύση πληρωμών ανακοίνωσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Τρικάλων ο μεγαλομέτοχος Ηλίας Αϊβάζογλου όπως αναφέρει το “goaltrikala” κι επιβεβαιώνει ουσιαστικά η ανακοίνωση-κάλεσμα των παικτών.

Ο επιχειρηματίας ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές ότι δεν πρόκειται να λάβουν άλλα χρήματα μέχρι το φινάλε της σεζόν, αλλά θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης της ομάδας και τα έξοδα διαιτησίας.

Από την πλευρά τους οι παίκτες απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου να βρεθεί στο γήπεδο για να τους στηρίξει ηθικά, αλλά και οικονομικά, μιας και τα έσοδα από τα εισιτήρια πλέον θα πηγαίνουν απευθείας σε εκείνους.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους

«Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ παρ` όλες τις αντίξοες συνθήκες και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε μέχρι τέλους την προσπάθεια, για την σωτηρία και παραμονή της ομάδας μας στην SUPER LEAGUE 2.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και του νομού, να μας στηρίξει έμπρακτα (ηθικά – οικονομικά), μιας και αποφασίστηκε, να αποδίδονται αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για την κάλυψη των αναγκών επιβίωσης , όλες οι εισπράξεις των εντός έδρας αγώνων.
Αναφέρουμε δε ότι ο Κος Αιβάζογλου, έχει εγγυηθεί προσωπικά, ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα συμμετοχής και μόνο της ομάδας μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.
Την Κυριακή σας περιμένουμε στο γήπεδο, προκειμένου όλοι μαζί, φίλαθλοι, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα, διαφύλαξης πρωτίστως της ιστορίας και του κύρους της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τρίκαλα»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X