Απόψε βλέπουμε τη σειρά με το πιο «άρρωστο» φινάλε της δεκαετίας (VIDEO)

Απόψε βλέπουμε τη σειρά με το πιο «άρρωστο» φινάλε της δεκαετίας (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν ψάχνεις μια καλή σειρά για να ξεκινήσεις απόψε και να την τελειώσεις το πολύ μέχρι την Καθαρά Δευτέρα σου έχουμε τη λύση. Επειδή τις καινούριες τις τελειώσαμε όλες θα γυρίσουμε λίγο πιο πίσω σε μια σειρά πιο σίγουρη και από λεφτά στην τράπεζα. Γιατί το «Safe» είναι πράγματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Στις πρώτες σκηνές νομίζεις ότι θα δεις μια ψιλοσαχλή κωμωδία. Μετά μια teenage καγκουριά. Μετά μια σχέση πατέρα-κόρης και πως εξελίσσεται μετά το θάνατο της μητέρας. Οκ δράμα, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Και…ΜΠΟΥΜ! Σκάει όλο αυτό το μυστήριο, εμφανίζεται ένα νεκρό πτώμα, εμφανίζονται άνθρωποι που κρύβουν πράγματα. Που μετά τα ομολογούν, αλλά ξέρεις ότι δεν λένε όλοι την αλήθεια.

Σε κάθε σκηνή που περνάει το πράγμα απλώνεται όλο και περισσότερο. Σε μετατρέπει η σειρά σε έναν μικρό ντετέκτιβ που μετρά τις αντιδράσεις, μετρά τις συμπεριφορές και αναζητά ενόχους.

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά με το πιο «άρρωστο» φινάλε της δεκαετίας που θα δούμε σήμερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X