Κλείνει το sputniknews.gr λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην Ουκρανία

Κλείνει το sputniknews.gr λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην Ουκρανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων sputniknews.gr, το οποίο λειτουργούσε εδώ και αρκετά χρόνια στη χώρα μας, ωθείται- όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του Μέσου- στο να κατεβάσει ρολά, καθώς «Υποχρεωθήκαμε να το κάνουμε από τις ευρωπαϊκές Αρχές», σύμφωνα με την ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο.

«Τέλος του Sputnik στην Ελλάδα.

Αγαπητοί μας αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε με λύπη ότι λόγω γεγονότων που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, δεν λειτουργούμε πλέον στην Ελλάδα. Δεν είναι δική μας απόφαση. Υποχρεωθήκαμε να το κάνουμε από τις ευρωπαϊκές Αρχές οι οποίες για πολλά χρόνια προσπαθούσαν με όλες τους τις δυνάμεις να φιμώσουν μια άλλη άποψη που διαφέρει από τη δική τους. Ήμασταν πάντα ειλικρινείς με τους αναγνώστες μας, μιλώντας για όσα οι άλλοι σιωπούν. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς που συνεργάστηκαν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια. Και το πιο σημαντικό: ευχαριστούμε εσάς, τους αναγνώστες μας, για το ότι για εσάς η ελευθερία του λόγου δεν είναι μια έκφραση κενού περιεχόμενου, αλλά και στάση ζωής.

Η ομάδα του Sputnik», αναφέρει ένα από τα τελευταία άρθρα του ιστότοπου.

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X