Μιχαλόπουλος: «Η ΑΕΚ μεγαλώνει στο πόλο με την δουλειά και τις θυσίες μας»

Εικόνες από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο διοικητικός υπεύθυνος της ΑΕΚ για την διπλή παρουσία του πόλο στο Final-4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της θα έχει διπλή εκπροσώπηση στο Final-4 του Κυπέλλου καθώς τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα εξασφάλισαν την συμμετοχή τους.

Οι Άνδρες θα συμμετάσχουν για δεύτερη σερί χρονιά ενώ οι γυναίκες στα δύο χρόνια παρουσίας τους πήραν για πρώτη φορά το εισιτήριο. Ο διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων, Πάνος Μιχαλόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο για αυτή την σημαντική επιτυχία αναφέροντας: «Στην στεναχώρια των σημαντικών γεγονότων, έχουμε 2’ λεπτά δικαίωμα να πανηγυρίσουμε για αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια που έφεραν την ΑΕΚ στο Final-4 του Κυπέλλου. Μέσα σε μόλις 4 χρόνια, μεγαλώνουμε με την δουλειά και τις θυσίες μας. Σας ευχαριστώ».

Χθες οριστικοποιήθηκαν οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου ανδρών, με τους Ολυμπιακό, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΕΚ και Υδραϊκό να παίρνουν το εισιτήριο, ενώ αντίστοιχα στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου γυναικών, την πρόκριση πήραν ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός Πειραιά, ο ΑΝΟ Γλυφάδας και η ΑΕΚ.

Τα δύο Φάιναλ Φορ αναμένεται να διεξαχθούν ταυτόχρονα, στις 15 και 16 Απριλίου με την ΚΟΕ να ανακοινώνει τις επόμενες ημέρες την έδρα των αγώνων.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X