Κούρτιτς: «Ήταν δύσκολο για τον Τσιντώτα, δεν είχε ορατότητα - Τυχερό το σουτ γιατί πέρασε από το τείχος»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ο Μάνταλος άνοιξε το τοίχος στο φάουλ, ο Κούρτιτς εκτέλεσε έξυπνα και ισοφάρισε σε 1-1 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κούρτιτς για το γκολ φάουλ που δέχθηκε η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 17′ και προηγήθηκε λίγο μετά με το γκολ του Γκαρσία, δεν κατάφερε να κερδίσει ξανά τον ΠΑΟΚ, καθώς δέχθηκε γκολ με απευθείας φάουλ του Κούρτιτς.

Για να συμβεί αυτό και να δεχτεί γκολ η ΑΕΚ, έπρεπε να ανοίξει το τοίχος (λάθος Μάνταλου) και να μην προλάβει ο Τσιντώτας να διώξει την μπάλα.

Πολύ στάθηκαν ότι το λάθος ήταν του κίπερ της ΑΕΚ, αλλά η παραδοχή ήρθε και από τον Κούρτιτς, ο οποίος τόνισε πως ήταν δύσκολο, καθώς δεν είχε ορατότητα.

Οι δηλώσεις του Κούρτιτς για τη φάση του γκολ

Για την εκτέλεση φάουλ του: «Ήταν ένα τυχερό σουτ, ήθελα να περάσω τη μπάλα πάνω από το τείχος και να πάει στη γωνία ευτυχώς ήταν δυνατό και πέρασε κάτω από το τοίχος, ήταν δύσκολο για τον τερματοφύλακα χωρίς ορατότητα. Σήμερα υποφέραμε, δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι με 10 εναντίον 11, αυτές οι καταστάσεις μας βοηθούν να βγαίνουμε καλύτεροι»

 

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X