ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, “πνίγηκε” τακτικά και έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ.

Παναγιώτης Τσιντώτας: Φέρει μερίδιο ευθύνης στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ. Παρόλο που αιφνιδιάστηκε από το άνοιγμα του τοίχους, δεν βάζει σωστά τα χέρια του ώστε να διώξει την μπάλα, παρότι πηγαίνει εγκαίρως πάνω της. Κατά τα άλλα έκανε μια σταθερή απόκρουση σε εξ επαφής εκτέλεση του Αουγκούστο στο ξεκίνημα του ματς.

Λάζαρος Ρότα: Μέτριο παιχνίδι από τον ακραίο μπακ της ΑΕΚ που ενώ κάποια στιγμή απελευθερώθηκε ουσιαστικά από τα ανασταλτικά του καθήκοντα και παρότι η ομάδα έπαιξε πολύ από την πλευρά του, δεν βοήθησε ουσιαστικά. Οι συνεργασίες που έβγαλε από την πλευρά του και με τον Λιβάι και με τον Άμραμπατ, ήταν αναποτελεσματικές.

Όγκνιεν Βράνιες: Πολύ κακό ματς από τον Βόσνιο στόπερ. Ειδικά στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού, έχανε συνεχώς τις φάσεις. Από δικό του φάουλ προήλθε το γκολ που ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ, ενώ λίγα λεπτά μετά έδωσε και πάλι φάουλ στον ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή της ΑΕΚ και μάλιστα στον άξονα.

Γιώργος Τζαβέλλας : Δεν ήταν καλό το παιχνίδι ούτε του έτερου στόπερ. Είχε και αυτός αρκετά ζητήματα στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι να μείνει  ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες. Από εκεί και πέρα προσπάθησε κάποιες φορές να ανέβει για να συμμετάσχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά χωρίς ουσιαστική βοήθεια.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Έκανε πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του και πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Ωστόσο και αυτός δεν κατάφερε ούτε να περάσει σωστά την μπάλα στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, ούτε να βγάλει συνεργασίες. Ωστόσο ήταν από τους παίκτες που έκαναν δουλειά στο ματς.

Αντρέ Σιμόες: Σε ρηχά νερά και η παρουσία του Πορτογάλου μέσου της ΑΕΚ. Δεν έκανε καθόλου καλό πρώτο ημίχρονο. Ενώ από την στιγμή που έμεινε ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες, παρόλο που βρήκε χώρους και να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Δεν έκανε σωστά τίποτα από τα δυο.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Προερχόταν από την απουσία του στο ματς με τον ΠΑΟ και από μίνι περιπέτεια με την υγεία του. Είχε προλάβει να κάνει μόλις μια προπόνηση και αυτού του βγήκε πολύ στην εικόνα του στο γήπεδο. Είχε διάθεση, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ να κάνει πράγματα ουσιαστικά.


Λιβάι Γκαρσία: Αυτή την φορά μπήκε στο ματς με πολύ κέφι και πήρε πολλές προσπάθειες πάνω του. Είχε ένα σουτ που πέρασε άουτ, πριν με μια πολύ όμορφη κεφαλιά στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ. Και γενικώς έδειχνε πολύ καλά. Αν δεν χρειαζόταν να φύγει νωρίς λόγω τραυματισμού, θα είχε βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο διότι ήταν σε καλό βράδυ.

Στίβεν Τσούμπερ: Έκανε ένα σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο. Κινητικός και με προσπάθειες. Παρόλα αυτά δεν του βγήκε τίποτα όσον αφορά τα τελειώματα. Ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο ημίχρονο που έκανε τρία πολύ καλά σουτ και με καλές προϋποθέσεις, αλλά και τα τρία κόντραραν πάνω σε σώματα αμυντικών του ΠΑΟΚ.

Πέτρος Μάνταλος: Επέστρεψε μετά από καιρό στην βασική ενδεκάδα. Έδωσε την ασίστ για το γκολ του Λιβάι. Έκανε το μεγάλο και καθοριστικό λάθος να ανοίξει το τοίχος στο γκολ του Κούρτιτς. Έχασε τεράστια ευκαιρία με εξ επαφής κεφαλιά να ξαναβάλει την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ. Πήρε μπάλες στα πόδια του, αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικά στην δημιουργία.

Σέρχιο Αραούχο: Δεν ήταν σε καλό βράδυ ο Αργεντινός φορ και παρόλο που ήθελε πολύ και το προσπάθησε πολύ, δεν κατάφερε σχεδόν καθόλου να βοηθήσει την ΑΕΚ στο επιθετικό κομμάτι. Εξαίρεση η σέντρα που έβγαλε για το κεφάλι του Μάνταλου στην μεγάλη χαμένη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.

Γέβγεν Σάκχοφ: Μπήκε νωρίς στο ματς, καθώς φαινόταν πως ο Σιμάνσκι με μόλις μια προπόνηση, δεν μπορούσε να συνεχίσει περισσότερο. Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου. Δεν είχε συνεισφορά καθόλου στην δημιουργία ενώ έκανε και πολλά λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Νορντίν Άμραμπατ: Νωρίς μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Μαροκινός λόγω του τραυματισμού του Λιβάι Γκαρσία. Διάθεση είχε, πρωτοβουλίες πήρε, αλλά δεν είχε καθόλου ουσία στο παιχνίδι του. Άλλαζε συνεχώς θέσεις, δεν βρήκε καθόλου χώρου να γίνει απειλητικός με οποιονδήποτε τρόπο.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Από τις αλλαγές που έγιναν, ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ήταν από τους πιο κεφάτους και απ’ αυτούς που πήγαν κάπως να δώσουν μια σπίθα στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Λίγο καλύτερη να ήταν η συνεργασία που είχε με τους συμπαίκτες του, μπορεί και να είχε βρει χώρους να απειλήσει, διότι έκανε καλές προσπάθειες.

Κλεμάν Μισελέν: Ο Γάλλος μπακ επέστρεψε στην δράση μετά από καιρό. Ανέβηκε ψηλά από την πλευρά του, προσπάθησε να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες για να βοηθήσει την ομάδα και δοκίμασε να περάσει σέντρες στην αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να δημιουργήσει φάσεις.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Η τελευταία αλλαγή στο φινάλε του ματς. Έπαιξε περίπου δέκα λεπτά αλλά σ’ αυτό το διάστημα τον αισθάνθηκε η άμυνα του ΠΑΟΚ. Μπήκε σε δυο φάσεις και προσπάθησε να απειλήσει, απλώς ήθελε λίγο καλύτερο τελείωμα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X