Old School & Getto Νέα Φιλαδέλφεια Club για Μελισσανίδη: «Πάρτο αλλιώς, η υπομονή μας τελείωσε!»

Old School & Getto Νέα Φιλαδέλφεια Club για Μελισσανίδη: «Πάρτο αλλιώς, η υπομονή μας τελείωσε!»
Photo Credits: INTIME

Ακόμα ένα μήνυμα σήμερα από τους οργανωμένους της ΑΕΚ κατά της διοίκησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αναβρασμός στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ είναι μεγάλος.

Χαρακτηριστική ήταν η γιούχα μετά το παιχνίδι της Ενωσης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όταν το πέταλο φώναζε «ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ, όποιος δεν μπορεί να πάει να γ… ». Η απογοήτευση του κόσμου φάνηκε και από το πανό που σηκώθηκε σήμερα από την Original 21.

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν μετά το ματς η Origina 21 Old School και το Getto Νέα Φιλαδέλφεια Club ασκώντας σκληρή κριτική στη διοίκηση και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: « Μας κάνεις και ντρεπόμαστε μετά από κάθε αγώνα της αγαπημένης μας ΑΕΚ. Χάνουμε μελλοντικές γενιές ΑΕΚτζήδων εξαιτίας σου. Κολυμπάμε στην εσωστρέφεια με τις ενέργειές σου. Τα στελέχη που εσύ διαλέγεις είναι ντροπή και όνειδος για την μεγάλη ΑΕΚ που ονειρευόμαστε. Το μοντέλο έσοδα-έξοδα δοκιμάστηκε και απέτυχε.

Οι παίκτες της ΑΕΚ τα τελευταίες 4 χρόνια είναι κάτω του μετρίου και θα χάνουμε 2-0 από την Δεκελείας και όχι το αντίστροφο. Ξεκίνησε αλλιώς και στην πορεία κατέληξες ένας μέτριος διαχειριστής. Για όλα τα παραπάνω λοιπόν πάρτο αλλιώς γιατί η υπομονή μας τελείωσε!

Πρόβατα δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ.

Παίζεις με την ζωή μας και συνεπώς παίζεις με την φωτιά!

OLD SCHOOL και GETTO ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ CLUB».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X