Λουτσέσκου: «Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι ήταν κόκκινη του Τσιγγάρα!» (VIDEO)

Λουτσέσκου: «Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι ήταν κόκκινη του Τσιγγάρα!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι γραφικές δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφικός παρουσιάστηκε για μια ακόμα φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς με την ΑΕΚ και το 1-1 που απέσπασε ο ΠΑΟΚ το οποίο ο Ρουμάνος πανηγύρισε σα νίκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στις δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE ο Ρουμάνος τεχνικόςδ:

«Πρώτα απ’ όλα, οι παίκτες μου έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι. Εξαιρετική προσπάθεια και νοοτροπία. Παίζοντας σε ένα γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα για 75 λεπτά, η προσπάθεια ήταν τεράστια. Κανείς δε μπορεί να με πείσει ότι ήταν κόκκινη κάρτα (σ.σ. στον Τσιγγάρα). Η φάση έγινε μπροστά μου. Είναι θέμα του VAR, υπάρχει πρόβλημα με το VAR. Νομίζω δεν έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα».

Για το πώς και αν αναδιαμορφώθηκε ο στόχος μετά την κόκκινη κάρτα του Τσιγγάρα:

«Να κερδίσουμε το παιχνίδι, να μην χάσουμε. Και να ρισκάρουμε σε κάποιες φάσεις για να κερδίσουμε ίσως. Επίσης, πρέπει να α πω ότι η ΑΕΚ έχει ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, πολύ καλή ομάδα. Γι’ αυτό οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια που τελείωσαν το παιχνίδι έτσι, ακόμη και με παίκτη λιγότερο».


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X