ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Μπορεί να πάρει το ματς - Ευθύνη Μάνταλου στο γκολ»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Μπορεί να πάρει το ματς - Ευθύνη Μάνταλου στο γκολ»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το ματς και στο 17′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Τσιγγάρα. Λίγα λεπτά μετά προηγήθηκε με τον Γκαρσία και όλα ήταν υπέρ της. Ωστόσο, στο 36′ δέχθηκε την ισοφάριση με απευθείας φάουλ του Κούρτιτς, με την μπάλα να περνάει μέσα από τοίχος και να αιφνιδιάζει τον Τσιντώτα.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω και να φτάσει στη νίκη που τόσο χρειάζεται.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι στο ημίχρονο μπροστά, να πάρει το ματς δίχως… πολλά-πολλά και η ανοησία του Μάνταλου να ανοίξει το τοίχος βάζει τον ΠΑΟΚ ξανά στο ματς. Η ΑΕΚ έχει όλα τα φόντα να πάρει τον αγώνα απόψε, βοήθησε η αποβολή και το γρήγορο γκολ. Αλλά πρέπει να έχει υπομονή και να βάλει την μπάλα σωστά στην περιοχή. Ματς υπομονής…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε θαύματα μέσα σε μια ημέρα, για μια ομάδα που είναι βαριά άρρωστη. Δεδομένα πάντως, υπάρχει περισσότερη διάθεση, πιο ευδιάκριτο σχέδιο στο παιχνίδι και σίγουρα σκέψη να κυριαρχήσει η ΑΕΚ και όχι απλά να περιμένει τον ΠΑΟΚ. Ηρθε κουτί το γκολ μετά την αποβολή για να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της ΑΕΚ ως τότε, φτηνό το γκολ με τεράστια ευθύνη του Μάνταλου αμέσως μετά, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε ξεμείνει από λύσεις. Κάκιστος ο Βράνιες, σε άθλια κατάσταση, πάνε καλά τα μπακ, το γνωστό πρόβλημα στη μεσαία γραμμή και ψάχνουμε τρόπο να μπει ο Τσούμπερ στο παιχνίδι.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Ακόμα και σε παιχνίδι στο οποίο όλα κυλούν υπέρ της αυτή η ΑΕΚ θα βρει τον τρόπο για να τα κάνει μαντάρα. Η γκάφα του Τσιντώτα ήταν αρκετή για να βάλει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι σε ένα σημείο που είχε το προβάδισμα στο σκορ, το momentum του αγώνα αλλά και την υπεροχή για να φτάσει εκείνη σε δεύτερο τέρμα και όχι για να δεχτεί την ισοφάριση. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει διαβάσει σωστά το παιχνίδι τόσο πριν από αποβολή και μετά από αυτή αλλά τώρα πλέον χρειάζονται παρεμβάσεις από τον πάγκο ώστε να έρθει ξανά το προβάδισμα στη δική της πλευρά. Έχει τις λύσεις για να φέρει στο παιχνίδι παίκτες που θα τονώσουν τη δημιουργικότητα και επιθετικότητα της ΑΕΚ, πρέπει να τολμήσει και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται να παίξει ένα ολόκληρο ημίχρονο απέναντι σε παίκτη λιγότερο.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: «Ένα νέο τρόπο για να δεχτεί γκολ η ΑΕΚ, είδαμε απόψε με τον Μάνταλο να ανοίγει το τείχος και τον Τσιντώτα να το τρώει μέσα από τα χέρια του. Δεν έχει νόημα να συζητάμε τι μπορεί να κάνει και τι πραγματικά κάνει η ΑΕΚ επιθετικά σε κάθε ματς, από τη στιγμή που η ανασταλτική της λειτουργία είναι παρωδία»

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X