Δίντσικος: «Πίστευα στον Γιαννίκη, ρίσκο ο Οφρυδόπουλος - Η ΑΕΚ χρειάζεται προπονητή που θα εμπνεύσει τους παίκτες»

Δίντσικος: «Πίστευα στον Γιαννίκη, ρίσκο ο Οφρυδόπουλος - Η ΑΕΚ χρειάζεται προπονητή που θα εμπνεύσει τους παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απομάκρυνε από την τεχνική ηγεσία τον Αργύρη Γιαννίκη και ο Γιάννης Δίντσικος σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε ότι ο πρώην τεχνικός της Ενωσης είχε ευθύνη ως έναν συγκεκριμένο βαθμό και θα μπορούσε να συνεχίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna.gr:

«Για να είμαι ειλικρινής πίστευα στον Γιαννίκη όταν η ΑΕΚ προχώρησε στην πρόσληψή του. Πρόκειται για έναν νέο φιλόδοξο προπονητή που προέρχεται από τη γερμανική σχολή. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι συνέβη στα αποδυτήρια και πως συμπεριφέρονταν ο ίδιος απέναντι στους παίκτες και το αντίστροφο.

Δεν είναι άσχημο το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Κάτι όμως δεν πάει καλά και δεν αποδίδει η ομάδα σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές της. Ο Γιαννίκης είχε ευθύνη ως ένα συγκεκριμένο βαθμό. Μην ξεχνάμε πως δεν είχε αυτός την επίβλεψη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ούτε των μεταγραφικών επιλογών.

Η γνώμη μου είναι πως θα μπορούσε να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Η επιλογή της αντικατάστασής του από τον Οφρυδόπουλο συνιστά ρίσκο, δεδομένου πως ο νέος προπονητής δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία σε επίπεδο Super League και η ΑΕΚ κυνηγά τον στόχο του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αν και προσωπικά θεωρώ πως στο τέλος εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να το εξασφαλίσει.

Ο Φερνάντο Σάντος θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση. Σίγουρα πάντως η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ένα μεγάλο προπονητικό όνομα που θα εμπνεύσει τους παίκτες, τα αποδυτήρια και τον κόσμο. Από τότε που έφυγε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει καταφέρει να βρει αυτόν τον προπονητή».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X