Βλάχοβιτς: Σκοράρει περισσότερο από τον Κριστιάνο σε λιγότερο χρόνο συμμετοχής!

Ο Βλάχοβιτς κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης γιατί έσπασε την καραντίνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλύτερο ξεκίνημα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη πραγματοποιήσει ο Ντούσαν Βλάχοβιτς στη Γιουβέντους και απόψε στο ματς Κυπέλλου με την Φιορεντίνα θα «κυνηγήσει» τον Ρομπέρτο Μπάτζιο!

Ο Σέρβος επιθετικός κατάφερε να κάνει την μετάβαση από τους «βιόλα» στους «μπιανκονέρι» απίστευτα ομαλά και να συνεχίσει στο Τορίνο τον χορό των γκολ που ξεκίνησε στο «Αρτέμιο Φράνκι» τη φετινή σεζόν.

Έχει ήδη φτάσει στα τέσσερα τέρματα σε έξι εμφανίσεις, με αγωνιστικό χρόνο στα 524 ποδοσφαιρικά λεπτά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πίσω στο 2018, όταν είχε πάρει τη μεγάλη μεταγραφή από την Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους είχε χριστεί σκόρερ τρεις φορές στα πρώτα του έξι ματς, με χρόνο συμμετοχής στα 540 λεπτά!

Απόψε, απέναντι στην πρώην ομάδα του, Φιορεντίνα, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ξέρει ότι θα πρέπει να βάλει πάνω απ’ όλα το καλό της νυν ομάδας του και να πληγώσει την πρώην.

Αν καταφέρει να βρει δίχτυα, ίσως καταφέρει να «ματσάρει» την επίδοση του Ρομπέρτο Μπάτζιο, που επίσης το 1990 είχε μετακινηθεί από τους «βιόλα» στην Γιουβέντους.

Εκείνος, είχε πετύχει πέντε γκολ στα πρώτα του έξι ματς με την «Γηραιά Κυρία» και πρόσθεσε ακόμα ένα στην 7η συμμετοχή του στο ξεκίνημα της θητείας του στον σύλλογο του Τορίνο.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X