Η Cardi B πήγε δίχως κράτηση σε εστιατόριο, της βρήκαν τραπέζι και άφησε $1.400 φιλοδώρημα (VIDEO)

Η Cardi B πήγε δίχως κράτηση σε εστιατόριο, της βρήκαν τραπέζι και άφησε $1.400 φιλοδώρημα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης βρέθηκαν η Cardi B και ο Offset μαζί με την παρέα τους παρόλο που δεν είχαν κάνει κράτηση. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου τους βρήκαν τραπέζι, με την διάσημη τραγουδίστρια να τους αφήνει ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

Η Αμερικανίδα σταρ της ραπ και οι φίλοι της βρέθηκαν στο Brooklyn Chop House και απόλαυσαν ένα πλουσιοπάροχο γεύμα, που τους κόστισε 3.000 δολάρια. Μάλιστα, ανέβασαν στα social media και μια φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Aν και το διάσημο ζευγάρι δεν είχε κάνει κράτηση, το προσωπικό κατάφερε να τους εξυπηρετήσει, προσφέροντας δωρεάν ποτά σε πελάτες, προκειμένου να κάνουν χώρο για να καθίσει η Cardi και ο Offset με τους δέκα φίλους τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooklyn Chop House (@brooklynchophouse)

Η κίνηση αυτή εκτιμήθηκε από την διάσημη ράπερ και τον σύντροφό της, η οποία φεύγοντας άφησε ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα στο προσωπικό του εστιατορίου. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους, τους άφησε 1.400 δολάρια.

Η Cardi B και ο Offset είναι ζευγάρι από το 2017 και έναν χρόνο αργότερα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Παρά τις φήμες των τελευταίων ετών ότι το διάσημο ζευγάρι είχε χωρίσει, το Σεπτέμβριο του 2021 έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X