Le Parisien: «Ο Ριμπολόβλεφ δεν πουλάει τη Μονακό και δεν κινδυνεύει με κυρώσεις»

Le Parisien: «Ο Ριμπολόβλεφ δεν πουλάει τη Μονακό και δεν κινδυνεύει με κυρώσεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς η λίστα του αμερικανικού Κογκρέσου έχει παίξει τον ρόλο της για τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.
Από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, αρκετοί Ρώσοι ολιγάρχες που βρίσκονται στο εξωτερικό, έχουν γίνει στόχος των αρχών.

Ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, έστω κι αν σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, αρνήθηκε να σχολιάσει εάν θα επιβληθούν κυρώσεις στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, ο οποίος προσανατολίζεται να πουλήσει και την αγγλική ομάδα.

Διαφορετική είναι η κατάσταση του ιδιοκτήτη της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, όπως αναφέρει η «Le Parisien».

Ο Ρώσος μεγιστάνας εμφανίζεται στη λίστα με τα άτομα που έχουν δεσμούς με τον Ρώσο πρόεδρο, η οποία καταρτίστηκε από το αμερικανικό Κογκρέσο, αλλά δεν είναι ένας από τους 400 Ρώσους και Λευκορώσους που προσδιορίζονται από την ΕΕ ως υποστηρικτές του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Έτσι δεν θα αναγκαστεί να πουλήσει τη Μονακό, ενώ δεν θα του επιβληθούν κυρώσεις, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, υποστηρίζοντας ότι ο Ριμπολόβλεφ ισχυριζόταν πάντα ότι δεν είναι κοντά στον Πούτιν και ότι έκανε την περιουσία του πριν ο τελευταίος έρθει στην εξουσία το 1999.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X