Μπαλοτέλι: «Δεν έχω να ζηλέψω κάτι από Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο»

Μπαλοτέλι: «Δεν έχω να ζηλέψω κάτι από Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι, δεν είχε την ανοδική πορεία που θα περίμεναν πολλοί, με βάσει την εικόνα που είχε δείξει στην Ίντερ στα τέλη της πρώτης δεκαετίας του αιώνα.

Ωστόσο, το ταλέντο του ήταν αποδεκτό ότι ξεχείλιζε. Ο ίδιος όντας πλέον στα 31 του χρόνια έχει διαγράψει μια μακρά διαδρομή, με τα πάνω και τα κάτω του. Σε συνέντευξη που έδωσε στην «Athletic», ο Μπαλοτέλι αποκάλυψε ότι «δεν έπρεπε να αφήσω την Μάντσεστερ Σίτι το 2013».

Παράλληλα στην ίδια συνέντευξη ο «Super Mario» αποκάλυψε ότι πέρα από το ταλέντο, δεν του λείπει και η αυτοπεποίθηση, καθώς δεν δίστασε να δηλώσει πως θεωρεί τον εαυτό του ισάξιο με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Έχασα αρκετές ευκαιρίες για να είμαι στο επίπεδό τους. Είμαι όμως σίγουρος 100% πως η ποιότητά μου είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς τους παίκτες αλλά εγώ… Έχασα πολλές ευκαιρίες, το ξέρετε; Συμβαίνει. Και σήμερα δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο δυνατός όπως ο Ρονάλντο επειδή ο Ρονάλντο έχει κατακτήσει πόσες Χρυσές Μπάλες; Πέντε; Ουδείς μπορεί να συγκριθεί με τους Μέσι και Ρονάλντο, ουδείς. Αλλά αν μιλάμε μόνο για ποιότητα, για ποδοσφαιρική ποιότητα και μόνο, δεν έχω κάτι να ζηλέψω από αυτούς, για να είμαστε ειλικρινείς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της Ντεμίρσπορ στα λεγόμενα του, ο οποίος μετά από τρία χρόνια κλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X