Η ΑΕΚ στο Final-4 του Κυπέλλου: Μεγάλη νίκη (9-8) και πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ στο Final-4 του Κυπέλλου: Μεγάλη νίκη (9-8) και πρόκριση επί του ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα βρεθεί για δεύτερη χρονιά στο Final-4 του Κυπέλλου μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόκριση της στο Final-4 του Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά πανηγυρίζει η ομάδα πόλο της ΑΕΚ που επικράτησε του ΠΑΟΚ με 9-8 στην Ηλιούπολη για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη …τρίτωσε για φέτος τις νίκες κόντρα στους Θεσσαλονικείς καθώς είχε ήδη επικρατήσει δύο φορές στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα έδειξαν χαρακτήρα και στο τέλος πήραν το αποτέλεσμα που τους έστειλε για δεύτερη φορά σε final-4 το οποίο θα διεξαχθεί στις 15-16 Απριλίου.

Η ΑΕΚ στο πρώτο οκτάλεπτο μπήκε καλύτερα, με τον Κριγιέστορατς και τον Ηλιόπουλο να κάνουν το 2-0. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο οκτάλεπτο με 2-2. Στο δεύτερο οκτέλαπτο και οι δύο ομάδες έβγαλαν εξαιρετικές άμυνες και ως εκ τούτου το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 3-3. Στο δεύτερο ημίχρονο, με Μαυρωτά, Τσαταλιό και Παπάκο ο «δικέφαλος» πήρε προβάδισμα 3 τερμάτων, με το τρίτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 6-4. Στην τελευταία περίοδο, ο Κριγιέστορατς διαμόρφωσε το 7-4 ενώ οι «κιτρινόμαυροι» πήραν διαφορά και 4 τερμάτων (9-5). Ο ΠΑΟΚ με 4 διαδοχικά τέρματα μείωσε σε 9-8, σκορ ωστόσο που ήταν και το τελικό.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 9-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-1, 3-4.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας, Κριγιέστορατς 2, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Σταμέλος, Τσαταλιός 2, Παπάκος 1, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς Άρ. 1, Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 4, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Τόττης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρτίδης

 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X