ΑΕΚ: Από την επέκταση στο «αντίο» του Γιαννίκη - Η απόφαση του Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Από την επέκταση στο «αντίο» του Γιαννίκη - Η απόφαση του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα μεσολάβησαν από τις 21 Δεκεμβρίου που ανακοινώθηκε η επέκταση συνεργασίας των δύο πλευρών, μέχρι το «διαζύγιο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2021, η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του πρώτου συμβολαίου του Αργύρη Γιαννίκη. Ανανέωση μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ήταν αντίδραση – έφραση στήριξης, στην άσχημη τροπή που πήρε η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα στο τέλος του προηγούμενου έτους, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, με το «κοντέρ» να γράφει -8 βαθμούς από τη κορυφή.

Την 1η Μαρτίου του 2022, δύο μήνες και κάτι μετά, ο ομογενής τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την Ένωση. Το «κοντέρ» γράφει -20 από τη κορυφή. Ήττες στο ΟΑΚΑ από Παναιτωλικό, Βόλο, εκτός έδρας από Άρη, Ολυμπιακ, αποκλεισμός στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ με τραγελαφικό τρόπο όπως εξελίχθηκε η ρεβάνς και μια βαριά ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Αν βασιστείς σε αυτά μόνο, η απάντηση στο τι άλλαξε από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα, μπορεί να είναι υπερβολικά απλή.

Δείτε περισσότερα για την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη από την ΑΕΚ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X