ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Γυρίζει σελίδα και πληρώνει με combo bet

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Γυρίζει σελίδα και πληρώνει με combo bet

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εξ αναβολής ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ από την 17η αγωνιστική της Super League, δεσπόζει από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας (20:30).

Η διοίκηση της ΑΕΚ βλέποντας το… καράβι να αρμενίζει στραβά, πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Αργύρη Γιαννίκη, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι. Στόχος είναι η αλλαγή ψυχολογίας στα αποδυτήρια και η συσπείρωσή τους, ούτως ώστε να κλείσει η σεζόν δίχως απρόοπτα. Η νίκη της Ένωσης στο πρώτο ματς στην μετά-Γιαννίκη εποχή κοστολογείται στο 2.68.

Αγωνιστικά, ο υπηρεσιακός προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα σε μεγάλο βαθμό. Επιθετικά το σύνολό του θα στηριχθεί στους «ζεστούς» Αραούχο, Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία. Ο Ελβετός χαφ αναμένεται να πάρει παιχνίδι στα πόδια του και το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης κοστολογείται στο 4.50.

Ο ΠΑΟΚ παραπατάει με μεγαλύτερη ευκολία το τελευταίο διάστημα, έχοντας στο μυαλό αποκλειστικά την ευρωπαϊκή του πορεία. Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αποκλείεται να ξεκουράσει αρκετές βασικές μονάδες απόψε, καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα δημιουργήθηκε το εξής ειδικό στοίχημα σε απόδοση 6.75 με τη βοήθεια του bet builder: 1 & σκόρερ Τσούμπερ & under 1,5 γκολ ΠΑΟΚ.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X