Αντωνά για Σοϊλέδη: «Όταν γυρίσει από το Survivor ο Άρης θα παντρευτούμε» (VIDEO)

Αντωνά για Σοϊλέδη: «Όταν γυρίσει από το Survivor ο Άρης θα παντρευτούμε» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Μαρία Αντωνά. H λαμπερή παρουσιάστρια που συμμετέχει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», μίλησε για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, σχολίασε τη συμμετοχή του στο Survivor, ενώ έδωσε λεπτομέρειες για την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που της.

«Είχα μείνει έκπληκτη, δεν απάντησα αλλά το πήρα το δαχτυλίδι. Εντάξει, “Ναι” είπα δεν χρειάστηκε βέβαια να το πω, αλλά το ένιωσα. Δεν απάντησα αλλά ήταν όλα πολύ συγκινητικά. Δεν έχω απαντήσει ακόμα και δεν με ρώτησε ξανά. Οργάνωσε ένα σαν boat event, το οποίο έγινε σε ένα σκάφος νότια της Αθήνας. Ουσιαστικά πήγαμε για να βρούμε κάποιους φίλους που είχε να μιλήσει για δουλειά. Βέβαια εγώ τα είχα καταλάβει σχεδόν όλα, αλλά μέχρι εκεί που έφτασα έκανα ότι δεν καταλαβαίνω. Ο Άρης έχει ένα πράγμα το οποίο το βλέπω και μέσα στο παιχνίδι. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να πει ψέματα. Το μόνο που δεν είχα καταλάβει ήταν πώς θα έρθει το δαχτυλίδι το οποίο ήρθε τελικά με ένα drone. Όταν γυρίσει από το Survivor θα παντρευτούμε», είπε η Μαρία Αντωνά, η οποία στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, εξήγησε: «Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που με την αδερφούλα μου την μικρή είχα 12 χρόνια διαφορά. Οπότε μεγαλώνοντας μαζί της ήταν ήδη σαν να έχω ένα παιδί κι εγώ, να μεγαλώνω ένα παιδί. Το να κάνω οικογένεια και να έχω παιδάκια μέσα στο σπίτι, είναι πολύ ωραία όλα αυτά στο μυαλό μου».

Όσον αφορά την πρόταση για το Survivor, η Μαρία Αντωνά εξομολογήθηκε: «Με τον Άρη είμαστε μαζί 4 χρόνια. Εγώ του έλεγα να πάει στο Survivor. Είχαμε κάνει μία συζήτηση μήπως να πάμε μαζί αλλά η δική μου περίπτωση δεν προχώρησε. Αν με έπαιρναν θα πήγαινα».

Παράλληλα η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως ο σύντροφός της «χτύπησε» τατουάζ το πρόσωπό της στο μπράτσο του μόλις στα δύο χρόνια του δεσμού τους.

«Ο Άρης έκανε πριν από δύο χρόνια τατουάζ το πρόσωπό μου στο χέρι του. Όταν είδα το τατουάζ  λίγο τρόμαξα. Μου είπε ότι δεν θέλω να σε αγχώνει αυτό το έκανα επειδή δεν έχω αγαπήσει ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου, οτιδήποτε και αν συμβεί μεταξύ μας, θέλω να σου αποδείξω ότι αυτό θα το έχω πάντα πάνω μου. Έχουμε κάνει ακόμα ένα μαζί στο ίδιο σημείο με τα αρχικά μας» ανέφερε.

Τέλος η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως ο Άρης Σοϊλέδης της έχει μιλήσει για το παρελθόν του: «Δεν έχω θέμα, ξέρω το παρελθόν του συντρόφου μου. Δεν έχω πρόβλημα, λογικό είναι, ωραίο παλικάρι είναι» εξήγησε η δημοσιογράφος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X