Ανοιχτή η πρόκριση για Μίλαν (0-0) και Ιντερ

Ανοιχτή η πρόκριση για Μίλαν (0-0) και Ιντερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Κόλλησαν» στο 0-0 Μίλαν και Ίντερ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Coppa Italia, σε ένα ματς στο οποίο οι «ροσονέρι» είχαν τον έλεγχο και οι «νερατζούρι» έπαιζαν κυρίως για να μη… δεχτούν κάποιο γκολ.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργούσε πολλές φάσεις, τις οποίες δεν μπορούσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Από την άλλη, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις και δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο μέρος.

Η Ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε κάπως τα πάνω της, αλλά χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Σε σχέση με τη Μίλαν η οποία συνέχισε το… ίδιο βιολί με το πρώτο μέρος.

Στην συνέχεια έπεσε κάπως ο ρυθμός του παιχνιδιού, χωρίς να διαδραματίζεται κάποια αξιοσημείωτη φάση. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τις δυο ομάδες να δίνουν ραντεβού στις 20 Απριλίου στην ρεβάνς του Coppa Italia!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X