Αποθέωση Παπασταμάτη στη Χαλκίδα - «Είναι τρελός ο πρόεδρος»

ΑΕΚ: Φανταστική ατμόσφαιρα του κόσμου στην Χαλκίδα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μαγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Χαλκίδα μετά το τέλος του αγώνα με την Σπόρτινγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μπάλα είχε μόλις τραντάξει το δοκάρι του Μπουκοβίνα στο πέναλτι που κέρδισε η Σπόρτινγκ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Αμέσως το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες και κόσμο μια αγκαλιά να πανηγυρίζουν ξέφρενα τη μεγάλη νίκη. Το κλειστό της Χαλκίδας έζησε απόψε μαγικές στιγμές με τον κόσμο να αποθεώνει φυσικά και τον πρωτομάστορα αυτής της τεράστιας ομάδας. Τον διοικητικό ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη που είχε κάθε λόγο να καμαρώνει βλέποντας την ομάδα του να κερδίζει μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος» ακούστηκε πολλές φορές στο κλειστό της Κανήθου με τον ίδιον να χειροκροτάει συγκινημένος. Για πολύ ώρα ομάδα και κόσμος δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους αυτή την μεγάλη νίκη που βάζει την ομάδα γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X