ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην οικογένεια Μελισσανίδη η ΠΑΕ ΑΕΚ και με τη βούλα της ΕΕΑ!

Ξανά σήμερα ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στα χέρια της οικογένειας Μελισσανίδη είναι και επίσημα πλέον η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγη ώρα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού γνωστοποίησε ότι το 80,74% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ πέρασε στην Dikefalos Holdings CO, εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Μελισσανίδη.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην οικογένεια Μελισσανίδη η ΠΑΕ ΑΕΚ και με τη βούλα της ΕΕΑ!

Μετά από αυτή την εξέλιξη η νέα μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ διαμορφώνεται ως εξής: Το 80,74% των μετοχών περνάει στην εταιρία Dikefalos Holdings CO συμφερόντων οικογένειας Μελισσανίδη, το 6,84% παραμένει στην «Ένωση Φίλων ΑΕΚ» και το 2,42% στον επιχειρηματία Στέργιο Γαντζούλα. Φυσικά υπάρχει πάντα και το 10% που ανήκει στο ερασιτεχνικό σωματείο.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, όπως προαναφέραμε είχε δρομολογηθεί εδώ και καιρό. Η προηγούμενη μετοχική σύνθεση της ΑΕΚ οφειλόταν, κυρίως, στα κωλύματα που υπήρχαν για τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, όταν το 2014 είχε συσταθεί η νέα ΠΑΕ.

Κωλύματα λόγω της εταιρικής του συμμετοχής στην ΟΠΑΠ Α.Ε., που είχαν μεν εκλείψει από τον Μάρτιο του 2019 με τον νέο αθλητικό νόμο, αλλά με τη διαφορά ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε επιχειρήσει να τα επαναφέρει από το… παράθυρο με τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά απέτυχε παταγωδώς!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X