Ο Γιαννίκης έφυγε από την ΑΕΚ, αναλαμβάνει ο Οφρυδόπουλος!

Ο Γιαννίκης έφυγε από την ΑΕΚ, αναλαμβάνει ο Οφρυδόπουλος!
Photo Credits: INTIME

Η λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη είναι οριστική, νέα δεδομένα στην πρώτη ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι είναι σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετή ώρα ο Αργύρης Γιαννίκης!

Ο τεχνικός της Ένωσης είναι και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι λύθηκε η συνεργασία μαζί του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα μετά τις συνεχόμενες αγωνιστικές αποτυχίες της ομάδας.

Η «βαριά» ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε την απόλυσή του.

Οφρυδόπουλος και Κυριακίδης στην πρώτη ομάδα

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι το φαβορί για άμεση διαδοχή του Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ και αναλαμβάνει άμεσα δουλειά ενόψει ΠΑΟΚ.

Και αυτό έγινε και επίσημα επιβεβαιωμένο με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ που ανέφερε λίγη ώρα μετά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X