Παίζει γερά για την ΑΕΚ η λύση Φαν'τ Σιπ

Παίζει γερά για την ΑΕΚ η λύση Φαν'τ Σιπ
Photo Credits: INTIME

Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ είναι κοντά στην ΑΕΚ - Η θέση της ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φαίνεται πως οδηγείται στην επιλογή του Τζον φαν’τ Σιπ για τον πάγκο της μετά την επικείμενη απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει λάβει την απόφαση να προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί πλέον να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα μετά τις συνεχόμενες αγωνιστικές αποτυχίες της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ θα είναι ο Τζον φαν’τ Σιπ. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να αναλάβει την Ένωση τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.

Βέβαια, την ώρα που φουντώνουν οι πληροφορίες για συμφωνία με τον Ολλανδό, στην ΑΕΚ λένε πως ακόμα και να αλλάξουν προπονητή, αυτός δεν θα είναι ο Φαν’τ Σιπ.

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 και μένει να φανεί αν θα διεξαχθεί με τον Αργύρη Γιαννίκη ή χωρίς αυτόν.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα προπονητή

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ, επιλέγει να χαμηλώσει τους τόνους ενόψει και του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την Super League. Ως εκ τούτου, οι πληροφορίες από την Ένωση αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αποφάσεις ούτε για το μέλλον του Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και ούτε για τον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X