ΑΕΚ: Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και πριν τον ΠΑΟΚ!

ΑΕΚ: Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και πριν τον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Δεν είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα φτάσει στο παιχνίδι της Τετάρτης, χωρίς να έχει υπάρξει στίγμα από πλευράς διοίκησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Δευτέρα (28/2) πέρασε χωρίς εξελίξεις για την ΑΕΚ.

Δεν ήταν βέβαια υποχρεωτικό πως θα είχαμε εξελίξεις ή θα έπρεπε σώνει και ντε να έχουμε εξελίξεις. Απλά το σημειώνουμε επειδή πάντα μετά από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα και ειδικά όπως είναι τώρα τα πράγματα στην Ένωση, για την επόμενη μέρα υπάρχει  ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως την Τετάρτη υπάρχει ένα πολύ σημαντικό επίσης ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο πως θα περάσει και η σημερινή μέρα, παραμονή της αναμέτρησης, χωρίς να έχουμε κάποια σημαντική εξέλιξη στην ΑΕΚ. Για την ακρίβεια όλα είναι ανοιχτά, ανεξάρτητα από το ματς. Δε πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Δεν αποτυπώθηκε κάτι συγκεκριμένο τη Δευτέρα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ήταν μια μέρα γεμάτη διεργασίες και οπωσδήποτε δεν ήταν μέρα που δεν είχε πολλή σκέψη και πολλές επαφές και του Δημήτρη Μελισσανίδη, για τη κατάσταση γύρω από την ομάδα.

Αυτό που μπορούμε να πούμε ως δεδομένο, είναι πως αν κριθεί ό,τι είναι προς το συμφέρον της ομάδας να υπάρξει παρέμβαση ίσως και σε περισσότερες από μία κατευθύνσεις, αυτό δε πρέπει να αποκλειστεί να γίνει μέσα στη μέρα. Δεν είναι δεδομένο, αλλά ως πιθανότητα είναι απόλυτα υπαρκτό.

Διαβάστε περισσότερα για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ που δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πριν από τον ΠΑΟΚ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X