H AEK των ντέρμπι και των μεγάλων νικών, έκανε το 4Χ4 με τον Μαλαδένη! (VIDEO)

H AEK των ντέρμπι και των μεγάλων νικών, έκανε το 4Χ4 με τον Μαλαδένη! (VIDEO)

Τέσσερα στα τέσσερα για την ΑΕΚ στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αυτήν τη φορά με σκόρερ τον Χρήστο Μαλαδένη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσοι λένε ότι ένα πρωτάθλημα κερδίζεται όχι μόνο στα ντέρμπι, αλλά στα παιχνίδια με τις λεγόμενες μικρές ομάδες, δικαιώθηκαν τη σεζόν 1997-98 βλέποντας την ΑΕΚτης εποχής.

Η ΑΕΚ του Ντουμίτρι Ντουμιτρίου είχε καταφέρει να κερδίσει σε Φιλαδέλφεια και ΟΑΚΑ τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό (ενώ είχε έρθει 0-0 με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και 3-0 στη Φιλαδέλφεια). Κι όμως αυτό το πρωτάθλημα χάθηκε στα υπόλοιπα ματς.

Σαν σήμερα, 1η Μαρτίου του 1998, η ΑΕΚ πήγαινε στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό προερχόμενη από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες (Καβάλα – ΑΕΚ 1-1, ΑΕΚ – Ηρακλής 2-2, Ιωνικός – ΑΕΚ 1-1), χάνοντας μεγάλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Συν τοις άλλοις η Ένωση είχε και πολλά αγωνιστικά προβλήματα: Μπατίστα, Κωστής, Κατσαβός ήταν τραυματίες, ενώ ο Νικολαϊδης μόλις είχε επιστρέψει από τραυματισμό.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, πήγε στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε αυτό το ντέρμπι, έχοντας να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 2/2 όταν είχε κερδίσει 1-0 τον Ολυμπιακό στη Φιλαδέλφεια και με πεσμένη ψυχολογία. Κι όμως το διπλό ήρθε, χάρη στο γκολ του Χρήστου Μαλαδένη στο 14′.

Η ΑΕΚ παίζοντας με πάθος και σωστή τακτική σε όλο το ματς κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να κάνει το 4 στα 4 στα ντέρμπι εκείνης της σεζόν. Την επόμενη αγωνιστική πάντως η “κατάρα” στα ματς με τους “μικρότερους” αντιπάλους χτύπησε εκ νέου καθώς ήρθε ο Πανηλειακός του Λάκη στη Φιλαδέλφεια και κέρδισε την ΑΕΚ με 1-2. Όμως οι τέσσερις νίκες στα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ήταν ένα γεγονός που μνημονεύεται ακόμα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X