Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ δεν πιστεύει στον Γιαννίκη άρα πρέπει να βρει τον επόμενο - Τον προπονητή δεν τον βρίσκεις με τα τηλέφωνα ούτε με το Wyscout»» (VIDEO)

Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ δεν πιστεύει στον Γιαννίκη άρα πρέπει να βρει τον επόμενο - Τον προπονητή δεν τον βρίσκεις με τα τηλέφωνα ούτε με το Wyscout»» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναΐκό σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ενωσης μιλώντας στην NOVA αναφέρθηκε στον Αργύρη Γιαννίκη και το μέλλον του στην ΑΕΚ, το οποίο θεωρείται δυσοίωνο, από τη στιγμή που η ίδια η ΑΕΚ δεν φαίνεται να πιστεύει σε αυτόν .

Ο Νικολαΐδης για την ΑΕΚ

Αναλυτικά το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

«Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ τον πιστεύει, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάτσει», υποστήριξε ο Ντέμης Νικολαΐδης. «Άρα η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον επόμενο», επισήμανε.

«Για να τον βρει, πρέπει να βιαστεί», ανέφερε ο Νικολαΐδης. «Ιούνιο υπάρχει προετοιμασία. Υπάρχει το φέτος να μην χάσουμε την Ευρώπη, όμως υπάρχει και να χτίσουμε μία ομάδα και να πιστέψουμε σε έναν προπονητή. Με αυτό πρέπει να ασχοληθεί πιο σοβαρά η ΑΕΚ γιατί μεταξύ μας να πάρω μία θέση στην Ευρώπη και να ασχοληθώ με το να μην χτίσω μία ομάδα τι να το κάνω».

«Είναι μία κρίσιμη απόφαση που θέλει χρόνο. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βρεις έναν προπονητή. Τον προπονητή δεν τον βρίσκεις με τα τηλέφωνα ούτε με το Wyscout. Κάνεις ταξίδια, συζητάς. Πρέπει να κάνεις κουβέντες με ανθρώπους. Εγώ τουλάχιστον προπονητές δεν θα έβισκα παίρνοντας τηλέφωνο», είπε ακόμη ο Νικολαΐδης.

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X