Πελέ: Ανάρρωσε και πήρε ξανά εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πελέ: Παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει στο σπίτι του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πελέ κατάφερε να αναρρώσει από την ουρολοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε εδώ και δυο εβδομάδες, με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Albert Einstein» της Βραζιλίας πήρε ο Πελέ, ο οποίος ανάρρωσε από τον ουρολοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε και έλαβε το πράσινο φως για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου παρέμενε υπό νοσοκομειακή φροντίδα από τις 13 Φεβρουαρίου όταν και εντοπίστηκε το πρόβλημα υγείας , όμως δυο εβδομάδες αργότερα κατάφερε να το ξεπεράσει!

Οι επισκέψεις ωστόσο στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο δεν σταματούν εδώ, μιας και ο 81χρονος μύθος συνεχίζει τις χημειοθεραπείες για να καταπολεμήσει τον όγκο που εντοπίστηκε τον περασμένο Αύγουστο στο παχύ έντερο, ο οποίος ωστόσο έχει κάνει μετάσταση το τελευταίο διάστημα στον πνεύμονα, αλλά και στο συκώτι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X