ΑΕΚ: Η ατάκα Γιαννίκη στο ημίχρονο στην Λεωφόρο - «Είμαστε… 0-0, πάμε έξω να παίξουμε»

ΑΕΚ: Η ατάκα Γιαννίκη στο ημίχρονο στην Λεωφόρο - «Είμαστε… 0-0, πάμε έξω να παίξουμε»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ σχεδόν... διασύρθηκε στην Λεωφόρο, παρότι ο Αργύρης Γιαννίκης προσπάθησε να το γυρίσει στο ημίχρονο με τριπλή αλλαγή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε χθες ακόμη ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα και έμεινε στο -20 από την κορυφή, ενώ βρίσκεται πλέον στην 3η θέση και ρισκάρει αρκετά την θέση της στην Ευρώπη για τη νέα χρονιά.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε την ομάδα του από το 15’ και μετά να… καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο και τα 3 γκολ που δέχθηκαν οι «κιτρινόμαυροι» συν τις μεγάλες φάσεις που έβγαλε ο ΠΑΟ και έσωσε ο Τσιντώτας, ανέδειξαν το σκηνικό αποσύνθεσης στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ενωση μπήκε στο ημίχρονο με 3-0 στην πλάτη και ο ίδιος έκανε τρεις παρεμβάσεις. Έβαλε Μάνταλο, Αραούχο και Μοχαμάντι στο γήπεδο (αντί Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί) και περίμενε την μεγάλη ανατροπή. Ο ίδιος είπε ελάχιστα λόγια στην ανάπαυλα. Και μιλώντας στους παίκτες του είπε πριν το β’ ημίχρονο «Είμαστε… 0-0, πάμε έξω να παίξουμε όπως ξέρουμε». Πάντως, άλλαξε μόνο πρόσωπα και όχι διάταξη και τρόπο λειτουργίας. Και το πλήρωσε εν τέλει.

Ωστόσο, δεν δικαιώθηκε από όσα έγιναν στην επανάληψη, παρά την καλύτερη εικόνα. Η ΑΕΚ δεν σκόραρε και αντιθέτως απειλήθηκε ξανά και χρειάστηκε τύχη και τον τερματοφύλακα της για να μην διασυρθεί στην Λεωφόρο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X