Πειρατές του Ονείρου: «Η Α.Ε.Κ διασύρεται - Τίγρη... πάρε κεφάλια, άλλαξέ τα όλα!»

Πειρατές του Ονείρου: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση των Πειρατών του Ονείρου για την κατάσταση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου έβγαλαν ανακοίνωση με αφορμή τον κατήφορο της ΑΕΚ και οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν για να αλλάξει η τραγική εικόνα της Ένωσης.

Η ανακοίνωση των Πειρατών του Ονείρου

«Το νέο ντροπιαστικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά στη φωλιά ενός εκ των “προαιώνιων εχθρών” σκόρπισε και πάλι ανείπωτη θλίψη αλλά και αγανάκτηση στον κόσμο της ΑΕΚ. Ήταν μία ακόμη τραγική εμφάνιση που διασύρει το όνομα και το κύρος της ΑΕΚ. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια και δεν χρειάζονται δικαιολογίες και υπεκφυγές, αλλά ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Η ομάδα εμφανίστηκε, για πολλοστή φορά, σε κακό χάλι, δίχως αρχή και τέλος, χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχή, πάθος και πίστη, με ανύπαρκτο τσαμπουκά. Τόσο η τεχνική ηγεσία όσο και οι παίχτες ήταν Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΙ.

Όσο και αν η πραγματικότητα πληγώνει και προβληματίζει, εντούτοις δεν θα πέσουμε στον πεσιμισμό και την απογοήτευση που άλλωστε δεν οδηγεί και πουθενά. Αυτό που απαιτείται ΑΜΕΣΑ είναι να αναστραφεί η κατάσταση στην κατεύθυνση της ανασύνταξης.

Αυτό το ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ πέφτει δίχως άλλο στον ηγέτη της Ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη που οφείλει άμεσα να λάβει ΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Η ΑΕΚ πρέπει από τη φύση της να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ! Αυτή άλλωστε είναι η φιλοσοφία της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ την οποία ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, και μαζί και εμείς, στηρίξαμε και στηρίζουμε, μετά από τα τόσα δύσκολα χρόνια που βιώσαμε από τις γνωστές σάπιες καταστάσεις του παρελθόντος.

Όμως η ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ είναι απαραίτητα στοιχεία για να βαδίσουμε μπροστά και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Και όσον μας αφορά, ως «Πειρατές του Ονείρου», πέραν από την στήριξη δια των πολύχρονων αγώνων και της παρουσίας μας, οφείλουμε, ως ενεργοί οπαδοί, να μιλάμε ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ όχι μόνο στα εύκολα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα.
Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, έχεις ΚΑΘΗΚΟΝ «να βάλεις το νερό στ’ αυλάκι». Με γενναίες ριζοσπαστικές αποφάσεις. Μην ακούσεις αυτούς που αιωνίως και σε όλες τις καταστάσεις «γλύφουν» και λένε «δεν τρέχει και τίποτε» για να γίνουν αρεστοί!

Σούταρέ τους και ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ από ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που είναι ανάξιοι για το μέγεθος και την ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

Είτε από το τεχνικό τιμ, είτε από το έμψυχο υλικό, είτε από διάφορα “πόστα και θέσεις”. Αρκετό κηφηναριό μαζέψαμε, καιρός να αλλάξει το τροπάρι. «ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ» ΚΑΙ ΘΕΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ Η ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Στην πορεία προς την επιστροφή στην Έδρα μας -στο Νέο Κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ που εσύ υλοποιείς γράφοντας λαμπρή ιστορία- θα πρέπει να προχωρήσουμε με πρωτομάστορα έναν πραγματικά ικανό προπονητή εγνωσμένης αξίας και παράλληλα με την απαραίτητη ενίσχυση του ρόστερ με παίχτες προδιαγραφών σε εκείνες τις νευραλγικές θέσεις που αποδεδειγμένα πονάει η Ομάδα.

Επίσης, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό : Επειδή πολλές φορές σε δύσκολες συγκυρίες οι χρεοκοπημένοι του ένοχου παρελθόντος καιροφυλακτούν για να δρέψουν καρπούς και να χύσουν δηλητήριο, «κόψτους το βήχα»… εκ των προτέρων! Ενότητα μ’ αυτούς δεν μπορεί να υπάρξει και ο νοών νοείτω!

Αυτή, κατά την άποψή μας, είναι η μόνη οδός. Μαζί με τον ιερό αγώνα για το Ναό στα Άγια Χώματα, μαζί με την μακρόχρονη τιτάνια πάλη της ΑΕΚ ενάντια στο εγκληματικό σύστημα, θα πρέπει πλέον να υπάρξει και η ΥΓΙΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ της Ομάδας εκ των έσω.  ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!

Ο λαός της ΑΕΚ αναμένει…

Για την υπογραφή:

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X