Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με τραγική αγωνιστική εικόνα, έφυγε με βαριά ήττα από την Λεωφόρο. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Παναγιώτης Τσιντώτας: Φυσικά δεν φέρει ευθύνη για κανένα από τα τρία γκολ. Και αν δεν ήταν αυτός, η ΑΕΚ θα έφευγε από την Λεωφόρο μ’ ένα ακόμα πιο ταπεινωτικό σκορ καθώς δυο φορές έβαλε και το κορμί του και τα πόδια του και έσωσε δυο φάσεις που ήταν σίγουρα γκολ.

Λάζαρος Ρότα: Έκανε τεράστιο λάθος στην φάση με το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και το τάκλιν πάνω στο πόδι του αντιπάλου. Από εκεί και πέρα του στράβωσε όλο το ματς και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να το ισιώσει.

Όγκνιεν Βράνιες: Πολύ κακό ματς από τον Βόσνιο. Έχασε όλες τις μονομαχίες από τον Ιωαννίδη και τον σταματούσε μόνο με φάουλ. Επίσης σε πολλές φάσεις τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εντελώς εκτός θέσεις και κάποιες άλλες εκτός μπάλας. Με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το τρίτο γκολ του ΠΑΟ.

Γιώργος Τζαβέλλας: Φέρει τεράστια ευθύνη για την φάση του πρώτου γκολ, καθώς αφήνει τον Παλάσιος να φύγει μόνος του χωρίς μαρκάρισμα και χωρίς έστω φάουλ. Επίσης είναι μέσα και στην φάση του τρίτου γκολ του ΠΑΟ. Και γενικώς έχει χάσει και αυτός σχεδόν όλες τις μονομαχίες.

Εχσάν Χατζισαφί: Κακό και ανάποδο παιχνίδι και από τον Ιρανό μπακ. Με τρομερά προβλήματα από την πλευρά του στα ανασταλτικά του καθήκοντα και με μεγάλη ευθύνη στην φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟ. Δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα.

Αντρέ Σιμόες: Κάτω του μετρίου το παιχνίδι και του Πορτογάλου χαφ, που παρόλο που ήταν φιλότιμος, έχασε όλες τις μάχες που έδωσε στην μεσαία γραμμή. Τον κατάπιε το κέντρο του αντιπάλου και δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου σε κανέναν τομέα του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Γεβγέν Σάκχοφ: Είναι μάγκας που μπήκε στο γήπεδο για να παίξει, μέσα στον εφιάλτη που περνά. Ήταν όμως φανερό πως μόνο το σώμα του ήταν στο ματς. Όσο και αν προσπάθησε για να βοηθήσει, ουσιαστικά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν εκτός παιχνιδιού.

Λιβάι Γκαρσία: Με εξαίρεση το κάπως δυνατό και κεφάτο ξεκίνημα που έκανε, με δυο προσπάθειες από την πλευρά του και ένα σουτ που πέρασε πολύ άουτ, κατά τα άλλα δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που η επιθετική γραμμή ανέβηκε με την είσοδο του Αραούχο και του Μάνταλου, εκείνος δεν μπήκε καθόλου στην εξίσωση.

Στίβεν Τσούμπερ: Δεν έκανε σούπερ πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν και για να γίνει αλλαγή στην ανάπαυλα. Άλλωστε την καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ, την έχασε αυτός, με το σουτ που έκανε στο δοκάρι.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, έτσι όπως πήγε η ιστορία του ματς. Είχε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει αλλά το εξ επαφής γύρισμά του, κόντραρε, έγλειψε το δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Αντικαταστάθηκε για να μπει ο Αραούχο.

Νορντίν Άμραμπατ: Ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, προσπαθούσε μέσα στο γήπεδο για να μαζέψει ότι μαζευόταν και να σώσει ότι σωζόταν. Δεν ήταν καλά και σωστά όλα όσα έκανε μέσα στο γήπεδο, αλλά τουλάχιστον δεν σταμάτησε να κυνηγά όπως έπρεπε τις φάσεις.

Σέρχιο Αραούχο: Μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Πήγε μόνος του να ξαναβάλει την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες λόγω Διούδη και λόγω κόντρας της μπάλας στον Βέλεθ. Πάλεψε μέχρι τέλους, με τάκλιν ακόμα και στο φινάλε του ματς σε αντεπίθεση του ΠΑΟ.

Πέτρος Μάνταλος: Από την στιγμή που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε λίγη δημιουργικότητα στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Και είχε συνεισφορά στο βγάλει κάποιες ευκαιρίες η ομάδα για να βρει γκολ. Βοήθησε και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Πήρε στο ημίχρονο την θέση του Χατζισαφί και ανταποκρίθηκε λόγω ταχύτητας, πολύ καλύτερα στα ανασταλτικά καθήκοντα. Δεν έκανε κάτι πολύ εντυπωσιακό μέσα στο παιχνίδι, έχασε και αυτός μάχες, αλλά τουλάχιστον στάθηκε κάπως ανασταλτικά.

Ντάμιεν Λε Ταλέκ: Αντικατέστησε τον Σιμόες και από την στιγμή που μπήκε, κατάρρευσε ολοσχερώς όλο το κέντρο της ΑΕΚ. Ο ΠΑΟ ξαναπήρε μέτρα στο γήπεδο και η ΑΕΚ κινδύνεψε να δεχθεί και τέταρτο γκολ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X