ΑΕΚ: Για ακόμη ένα ματς ΜΟΝΟ Αραούχο και Τσιντώτας προσπάθησαν...

ΑΕΚ: Για ακόμη ένα ματς ΜΟΝΟ Αραούχο και Τσιντώτας προσπάθησαν...
Photo Credits: INTIME

Με μόλις δύο παίκτες το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ δεν μπορεί να προχωρήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε κατώτερη των περιστάσεων.

Με ρόστερ που έχει ποιότητα και βάθος, κατάφερε να χάσει με κάτω τα χέρια. Ακόμη ένα ντέρμπι, ακόμη ένα σημαντικό ματς. Τα βαριά χαρτιά της ΑΕΚ για ακόμη ένα παιχνίδι δεν την βοήθησαν. Και αυτό είναι πρόβλημα του Αργύρη Γιαννίκη που δεν έχει βρει τον τρόπο να διαχειρίζεται ένα τέτοιο ρόστερ και να το εκμεταλλεύεται όπως του πρέπει.

Η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα πάει από το κακό στο χειρότερο. Και για ακόμη ένα ματς δύο παίκτες σώζουν τα προσχήματα. Ο Σέρχιο Αραούχο με το πάθος και την νοοτροπία του στην επίθεση και ο Παναγιώτης Τσιντώτας με τις επεμβάσεις του. Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο ίσως απόψε το… κοντέρ έφτανε σε ιστορικά ρεκόρ.

Με μόλις δύο παίκτες όμως να παίζουν για την φανέλα και να κρατούν όσο μπορούν την ομάδα, δεν γίνεται να σταθεί όρθια αυτή. Και αυτό συμβαίνει με την ΑΕΚ να ρισκάρει την ευρωπαϊκή συμμετοχή της φέτος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X