Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίζει το ίδιο πράγμα με Σάκχοφ αντί Σιμάνσκι

Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίζει το ίδιο πράγμα με Σάκχοφ αντί Σιμάνσκι
Photo Credits: INTIME

Ο Γιαννίκης με κακές εκτιμήσεις σε ματς σαν το αποψινό ή αυτό με τον Άρη, χαλάει τη δουλειά του σε κρίσιμα σημεία και κάνει ασφυκτική την ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει κάποιο ποιοτικό στοιχείο του αγώνα, που να δικαιολογεί το 2-0 του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ; Όχι. Λέω το 2-0, γιατί εκεί κρίθηκε το ντέρμπι. Αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά, που ειδικά ντέρμπι μπορεί να πάει έτσι.

Ούτε το γεγονός πως είναι εξαιρετικά βαρύ το σκορ για τη συνολική εικόνα της ΑΕΚ λέει κάτι. Γιατί με το τρόπο που έπαιξε, έδωσε το περιθώριο να συμβεί κι αυτό.

Επίσης σημασία έχει και πως αντιδράς στο σοκ. Που ήταν το 1-0 από το πουθενά με πέναλτι στη πρώτη είσοδο του Παναθηναϊκού στη περιοχή μετά από 16 λεπτά αγώνα, από κακή εκτίμηση του Ρότα. Πως αντέδρασες; Έφαγες το δεύτερο στην επόμενη φάση. Για να μη πω για το τρίτο, που ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα της μπάλας αρκούσε για τον Ιωαννίδη, που ήταν μάλιστα ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΚ.

Δείτε περισσότερα για το στιλ παιχνιδιού της ΑΕΚ που της κόστισε.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X