Γιοβάνοβιτς: «Εκανε καλό παιχνίδι η ΑΕΚ αλλά ήμασταν αποτελεσματικοί» (VIDEO)

Γιοβάνοβιτς: «Εκανε καλό παιχνίδι η ΑΕΚ αλλά ήμασταν αποτελεσματικοί» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τονίζει ότι η Ενωση έπαιξε καλά αλλά η ομάδα του ήταν πιο αποτελεσματική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και προερχόμασταν από αποτελέσματα που δεν είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού, θέλω να πω ευχαριστώ στα παιδιά που πάλεψαν, αλλά και τους φιλάθλους που παρά το ότι τους έχουμε απογοητεύσει πάρα πολύ μας βοήθησαν με τον παλμό και την ενέργειά τους.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος και το τρανζίσιον που είχαμε, σίγουρα είμαι χαρούμενος που ήμασταν στην πλευρά των νικητών και παρά το ότι η ΑΕΚ έπαιξε καλά ήμασταν αποτελεσματικοί και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Το να είναι ο Παναθηναϊκός να είναι σε αυτή τη θέση δεν είναι ευχάριστο, έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε στο πρωτάθλημα για την Ευρώπη και το κύπελλο, δεν πρέπει να περηφανευόμαστε για τη θέση που είμαστε αλλά να παλέψουμε μέχρι το τέλος».


Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X