Σπανός: «Αφιερώνουμε στον Τσιγκρίνσκι αυτή την επιτυχία, αλλά και σε όλο τον λαό της Ουκρανίας»

Σπανός: «Αφιερώνουμε στον Τσιγκρίνσκι αυτή την επιτυχία, αλλά και σε όλο τον λαό της Ουκρανίας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μίλησε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-1) αφιερώνοντας το αποτέλεσμα μέσω του Τσιγκρίνσκι στον λαό της Ουκρανίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα του:
«Πριν την έναρξη του παιχνιδιού αν μου λέγανε ότι θα κερδίζαμε έναν βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ θα ήμουνα ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Βλέποντας όμως όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού εμείς είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε τελικά το παιχνίδι. Βέβαια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ ο βαθμός είναι υπερπολύτιμος».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν φοβήθηκε τον ΠΑΟΚ παίζοντας και επιθετικό ποδόσφαιρο:
«Η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θέλει να παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αλλά ως νεοφώτιστη στην κατηγορία, θέλαμε τον χρόνο μας για να προσαρμοστούμε. Εμείς κοιτάμε στα μάτια όποιον αντίπαλο έχουμε».

Για τον Τσιγκρίνσκι:
«Αφιερώνουμε στον Τσιγκρίνσκι αυτή την επιτυχία, τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του αλλά και σε όλον τον λαό της Ουκρανίας που δοκιμάζεται σκληρά αυτές τις δύσκολες ώρες».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X