Απίστευτο: Η ομάδα σάλας της Σαχτάρ διέφυγε από το Κίεβο αλλά ξέχασε πίσω παίκτες! (VIDEO)

Απίστευτο: Η ομάδα σάλας της Σαχτάρ διέφυγε από το Κίεβο αλλά ξέχασε πίσω παίκτες! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Βραζιλιάνοι παίκτες της ομάδας σάλας της Σαχτάρ Ντόνετσκ κατάφεραν να φύγουν εσπευσμένα από το Κίεβο, αλλά ξέχασαν έναν συμπατριώτη τους.

Ο λόγος για τον Τζόναναθ Μπρούνο Σαντιάγκο, ο οποίος ήταν να φύγει από την Ουκρανία μαζί με τους υπόλοιπους συμπατριώτες του, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε στο «Globoesporte» τον ξέχασαν πίσω.

Μάλιστα, όπως τόνισε δεν είναι ο μοναδικός ο οποίος έμεινε πίσω από την ομάδα, τονίζοντας μάλιστα τον φόβο που επικρατεί στο Κίεβο της Ουκρανίας μετά τη ρωσική εισβολή.

«Ήμουν εγώ, ένας άλλος παίκτης και ένας συμπατριώτης μου. Υπήρχε και το τεχνικό τιμ, που είναι όλοι Ιταλοί. Αυτοί όμως έφυγαν. Ολοι. Ήμασταν πάντα μαζί, αλλά μας ξέχασαν και έφυγαν. Φάγαμε μεσημεριανό στο ξενοδοχείο και μετά ανεβήκαμε στο δωμάτιο για να κάνουμε ένα ντους. Όταν κατεβήκαμε, γύρω στις 16:30, δεν υπήρχε κανείς. Είμαστε αρκετά φοβισμένοι. Ελπίζω να μπορέσουμε να βγούμε και από αυτή την τρέλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος παίκτης της ομάδας σάλας της Σαχτάρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Abu-Gharbil (@dabugharbil)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X