Τσάβι: Δεν ξέρω τι θα γινόταν, αν δεν έρχονταν οι Ομπαμεγιάνγκ, Τραορέ και Τόρες

Τσάβι: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ταλέντο από τον Πέδρι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι προσθήκες των Αντάμα Τραορέ, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ και Φεράν Τόρες στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο “λύτρωσαν” την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Τσάβι, ο οποίος δεν θέλει να σκέφτεται τι θα συνέβαινε στην ομάδα αν δεν είχαν προχωρήσει οι συγκεκριμένες μεταγραφές.

Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε:

«Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί στην Μπαρτσελόνα αν δεν έρχονταν. Θα ήταν πιο δύσκολο, είναι ξεκάθαρο. Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν με ξάφνιασε, αλλά με έχει εκπλήξει στη δουλειά του. Ο Αντάμα με εξέπληξε στη λήψη αποφάσεων, το πώς έχει ωριμάσει.

Ο Φεράν μού φαίνεται ποδοσφαιριστής άλλου επιπέδου. Τον ζήτησα. Είναι ένας θεαματικός παίκτης. Είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Ίσως είναι αυτός που με έχει εκπλήξει περισσότερο. Το περίμενα ήδη, αλλά μπορώ να το επιβεβαιώσω».

Σε συνολικά 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, οι Τραορέ (τέσσερις ασιστ), Ομπαμεγιάνγκ (τέσσερα γκολ) και Τόρες (δύο γκολ, τρεις ασίστ) έχουν σκοράρει έξι γκολ και έχουν μοιράσει επτά ασίστ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X