Ενομπακάρε: Συνελήφθη έχοντας καταναλώσει αρκετά περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο

Ενομπακάρε: Συνελήφθη έχοντας καταναλώσει αρκετά περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρά… μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μπράιτ Ενομπακάρε!

Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε επί εποχής Καρέρα στην ΑΕΚ. Ο Μπράιτ Ενομπακάρε έπαιξε στο ματς με τη Λαμία ως αλλαγή και σκόραρε, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε για να γίνουν γνωστό λίγες μέρες αργότερα οι λόγοι του πολύ γρήγορου «διαζυγίου». Ήταν τα πειθαρχικά παραπτώματα, στα οποία είχε υποπέσει και ήταν πολλά, αλλά και οι μικροτραυματισμοί που είχε και φαίνεται πως ήταν απόρροια της άστατης εξωγηπεδικής ζωής του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ  κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο δρόμο Τελ Αβίβ – Ιερουσαλήμ, συνελήφθη να οδηγάει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Σε έλεγχο που έγινε από την τοπική τροχαία στο αμάξι που οδηγούσε ο Ενομπακάρε και βρισκόταν μαζί του ένας φίλος του, διαπιστώθηκε πως όχι απλά είχε πιει λίγο παραπάνω, αλλά οι ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν σχεδόν 20 φορές πάνω σε σύγκριση με το επιτρεπτό όριο.

Σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος μετά από εγγύηση που πλήρωσε η ομάδα του ενώ τέθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό για τρεις ημέρες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X