Serie A: Ο Βλάχοβιτς κουβαλάει την Γιουβέντους στο -7 από την κορυφή

Serie A: Ο Βλάχοβιτς κουβαλάει την Γιουβέντους στο -7 από την κορυφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Βλάχοβιτς να κάνει το δικό του πάρτι και να σκοράρει δυο φορές, η Γιουβέντους επικράτησε 3-2 της Εμπολι παρέμεινε στην 4η θέση και βρέθηκε στο -7 από την κορυφή της Serie A.

Οι Μπιανκονέρι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν και στο τέταρτο είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Ντανίλο, Ζακάρια και Βλάχοβιτς, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι άρχισε να παίζει με μακρινές μπαλιές, με την Εμπολι να αντιδρά ιδανικά. Ολα αυτά μέχρι το 32′, όταν ο Πελεγκρίνι μοίρασε για τον Ραμπιό, αυτός σέντραρε και ο Κιν με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η Εμπολι αντέδρασε και στο 39′ ήρθε η ισοφάρισης με τον Ζουρκόφσκι. Ωστόσο, η Γιουβέντους κατάφερε να αντιδράσει πριν το ημίχρονο, αφού στο 45’+2 ο Κουαδράδο μοίρασε υπέροχα στον Βλάχοβιτς και ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε το 2-1.

Ο Βλάχοβιτς έκανε το δικό του πάρτι και στο 66ο λεπτό πέτυχε το δεύτερο γκολ για το 3-1 της Γιουβέντους. Ο Λα Μάντια μείωσε σε 3-2 για την Εμπολι, με τους γηπεδούχους να πιέζουν, αλλά να μην καταφέρνουν να κάνουν την υπέρβαση.


Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X