Ενα σετ δεν ήταν αρκετό- Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα (3-1 σετ) από τον Παναθηναϊκό και έχασε κι άλλο έδαφος!

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από τον Παναθηναϊκό και έχασε την ευκαιρία να καλύψει το χαμένο έδαφος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την 23η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών. Η «Ένωση» έψαχνε μια μεγάλη νίκη στην έδρα των «πρασίνων» θέλοντας να καλύψουν το χαμένο έδαφος μετά την ήττα από τον Άρη ωστόσο μόνο για δύο σετ κατάφεραν να βάλουν ουσιαστικά …δύσκολα στον αντίπαλο. Στο πρώτο σετ παρότι προηγήθηκε με 22-20 έχασε τελικά με 25-22 ενώ η αντίδραση της στο δεύτερο σετ δεν ήταν αρκετή για να της δώσει βαθμό ή βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δυνατά ξεκίνησαν το πρώτο σετ και οι δυο ομάδες, χωρίς να μπορεί καμία από τις δύο να πάρει προβάδισμα, με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο. Η ΑΕΚ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ(13-14), με την Μαλίνα Τερέλ να βοηθάει αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το σετ καθώς στο 22-22 οι διαιτητές έδωσαν τον πόντο υπέρ στον Παναθηναϊκό καθώς θεώρησαν ότι η αθλήτρια της ΑΕΚ ακούμπησε την αντένα. Εκεί η Ένωση έχασε την συγκέντρωση της και έχασε το σετ με 25-22.

Αντέδρασε προσωρινά

Η ΑΕΚ άφησε γρήγορα πίσω το προηγούμενο σετ και μπήκε δυνατά στο δεύτερο, με σκοπό να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Η «Ένωση» είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του σετ, με τον Παναθηναϊκό να μειώνει μόνο στο πόντο (16-17). Εκεί η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της γηπεδούχου ομάδας και με πολύ δυνατό μπλοκ πήρε εκ νέου προβάδισμα(16-22), κατακτώντας και το σετ με 20-25.

Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έβγαλε αντίδραση και πήρε από την αρχή τα ηνία του σετ. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει κατά την διάρκεια του σετ, όπου βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 8 πόντους(19-11). Η «Ένωση» προσπάθησε να μειώσει την διαφορά, όμως ο Παναθηναϊκός πήρε το σετ με 25-21.

Με φορά και καλή ψυχολογία ο Παναθηναϊκός έκανε ένα γρήγορο 3-0, βάζοντας από την αρχή δύσκολα στην ΑΕΚ. Οι «Κιτρινόμαυρες» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν δείχνοντας κόπωση μετά τα τρία πολύ δυνατά σετ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η γηπεδούχος ομάδα και πήρε το σετ με 25-16.

Τα σετ: 25-22, 20-25, 25-21, 25-16

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X