Διέλυσε την Λιντς (0-4) η Τότεναμ (VIDEO)

Διέλυσε την Λιντς (0-4) η Τότεναμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πετυχαίνοντας τρία γκολ από το πρώτο μέρος, η Τότεναμ έκανε πλάκα κόντρα στην Λιντς (0-4) και μπορεί να νιώθει μέσα στο κόλπο για το Champions League.

Αφού έφτασε τις 4 ήττες σε 5 αγώνες στην Premier League και αφού πριν μερικές μέρες χρειάστηκε ο προπονητής, Αντόνιο Κόντε, να ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει, οι Spurs ξέσπασαν στην Λιντς και την έβαλαν σε πολύ άσχημους μπελάδες για την υπόθεση παραμονή. Η Τότεναμ «καθάρισε» το ματς πριν καν συμπληρωθούν 30 λεπτά και πλέον βρίσκεται στο -4 από την 4η θέση έχοντας αγώνα λιγότερο. Στο +3 από την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό βρίσκεται η Λιντς, όμως έχει 3 παιχνίδια περισσότερα από την Μπέρνλι.


ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X