Με πάθος και πίστη για τη νίκη - Η ΑΕΚ σήμερα (20:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό

Εικόνες από το Μαρκόπουλο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη νίκη που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα την βάλει και πάλι μέσα στον στόχο της 4άδας αναζητά η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την 23η αγωνιστική της Volleyleague.

Μετά την ήττα από τον Άρη η «Ένωση» έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία ωστόσο σε περίπτωση που πάρει σήμερα βαθμούς θα καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ενώ με δηλώσεις του στο σάιτ της ΕΟΠΕ σχολίασε πως περιμένει την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από τον Άρη: «Εμείς ψάχνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη για να αλλάξουμε τα δεδομένα που υπάρχουν στη βαθμολογία όσον αφορά τη μάχη της τετράδας. Σίγουρα επηρεάζουν οι δύο ήττες που έχουμε γνωρίσει στα ισάριθμα παιχνίδια που δώσαμε φέτος με τον Παναθηναϊκό, αλλά περιμένω τη αντίδραση μας και θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε τη νίκη»

Από την άλλη μεριά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αποστόλης Οικονόμου σχολίασε: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ τώρα θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που δώσαμε για το κύπελλο. Η κάθε ομάδα θέλει τους βαθμούς για δικούς της λόγους. Εμείς θα το αντιμετωπίσουμε ως ένα ακόμα ντέρμπι, όπως κάνουμε πάντα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε τους βαθμούς για να παραμείνουμε σε απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο. Όπως έχω ξαναπεί στόχος είναι η πρώτη θέση και γι’αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο σερβίς».

 

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Μίκρα 17.30: ΑΣ Άρης – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – ΑΠΣ Αίας

«Χαλκιοπούλειο» Λαμίας 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 – Ηλυσιακός ΑΟ

«Γ. Γεννηματάς» Βούλα 19.00: ΑΣΠ Θέτις – Πανναξιακός ΑΟΝ

ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης 19.00: ΑΟ Θήρας – ΑΟΝ Αμαζόνες

«Π. Σαλπέας» Πειραιάς 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας – ΠΑΟΚ

Αγίου Θωμά Μαρούσι 20.00: Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X